Samo da je umjetno: Pitali smo prave muškarce što misle o trenutnim trendovima uljepšavanja

Foto: Instagram 

NIJE tajna da žene u zadnje vrijeme sve češće padaju na umjetno postizanje ljepote. Svatko tko se ikad pokušao naručiti na ekstenzije trepavica zna kolika je gužva u većini salona. Žene ih obožavaju, a mi smo sjeli na kavu s trojicom muškaraca i pitali ih kako oni gledaju na sve. Evo što kažu: 
 
O trajnim obrvama...
 
Ivan, 27: “Najbolja frendica mi je otišla na to i kad sam ju prvi put vidio, počeo sam se smijati jer mi je izgledala kao klaun. Sad izgleda ok, ali nikad mi neće biti jasno zašto i ijedna žena platila da joj skalpelom i bojom rade obrve i to za poprilično visoku cifru.”
 
Marko, 24: “Imao sam curu koja je svaki dan crtala obrve, a kad smo otišli na more, te iste obrve su se isprale na plaži. Znam da žene to rade, a ako već rade, možda je bolje da to rade u nešto trajnijoj izvedbi nego da plaše dečke po plažama.”
 
Tin, 26: “Ovisi kako izgledaju. Neke moje frendice ih imaju i izgledaju sasvim neprimjetno. Jedna od njih prije toga nije gotovo ni imala obrve i sad stvarno izgleda bolje. Ali istina je da sve više žena ni ne pokušava izgledati prirodno nego odmah ganja Kardashian look, što je estetski i generalno jako tužno.”
 
O ekstenzijama trepavica...
 
Ivan, 27: “Moja cura ih ima, a meni je trebalo tjedan dana da skužim - do tad mi se samo činilo da izgleda svježije ujutro. Generalno nemam problem s tim, osim kad se počne linjati po jastuku.“
 
Marko, 24: “Koliko sam čuo od svojih ženskih frendica, postoje dobre i loše ekstenzije. One dobre samo izgledaju prirodno, one loše kao četka za wc. U svakom slučaju ne bih htio gledati curu u oči i vidjeti četku za wc.”
 
Tin, 26: “To je jedna od onih stvari za koje muškarce jednostavno boli briga. Imao sam curu koja ih je imala i nije mi smetalo, ali nije mi ni bilo pretjerano napeto.”
 
O konturiranju (morali smo im objasniti što je to)...
 
Ivan, 27: “Aha, to je ono što si na snimkama crtaju smeđe i žute crte pa nijansiraju… Nisam pobornik žbuke na licu, takva bi mi cura bila jako neprivlačna.”
 
Marko, 24: “Opet nešto što odlazi u prvom pranju. Ako je njoj lijepo, neka, ali ja bih radije znao prepoznati curu i ujutro, nakon što se otuširala.”
 
Tin, 26: “Pomisao na lice koje ti ostane na majici nakon što te cura zagrli mi je stvarno gnjusna. Manje pudera, više mozga, mislim da je to bolji pristup.”
 
O špičastim noktima...
 
Ivan, 27: “Strah me ženskih ruku koje izgledaju kao kandže, pogotovo ako žene na njima još imaju razne ukrase. Uredni, kratki nokti su mi uvijek bili draži.”
 
Marko, 24: “Meni je to seksi, podsjeća me na porniće. Podržavam u potpunosti.”
 
Tin, 26: “S jedne strane, jako seksi, s druge strane, jako nepraktično i pomalo opasno. Bojao bih se da me takva cura ne ozlijedi.”