Samo za najhrabrije: Muškarci ugrađuju bisere u penis zbog većeg zadovoljstva partnerice

Foto: 123 RF

RADI se o hitu među pripadnicima jačeg spola.

Iako nekim muškarcima postaje loše od same pomisli od "guranja" bilo čega u njihovu muškost, postoje i oni koji nemaju nikakvih problema s tim, a radi se konkretno o plastičnim perlicama ili biserima.
 
Taj trend naziva se "pearling", a svim zainteresiranim muškarcima obećava poboljšavanje seksualnog užitka njihove partnerice, odnosno poboljšavanje fizičke stimulacije, primjenom dodatnog trenja na ženskom klitorisu.
 
Drugim riječima, ovaj postupak garantira muškarcima da će od njih učiniti još bolje ljubavnike, pa tko voli...
 
Biser ubacuje piercing majstor ili muškarac sam, ako je dovoljno hrabar. Površina penisa se naravno mora malo zarezati, a spomenuti predmet se umeće ispod kože penisa.
 
No, stručnjaci upozoravaju kako se ne radi o nimalo bezopasnom trendu, već je on povezan s brojnim infekcijama, kroničnom boli, ali i s erektilnom disfunkcijom, ako nešto pođe po zlu, za što su prilično velike šanse, posebno ako se muškarci odlučuju sve to napraviti sami.
 
Baš kao i piercing, biser se može ukloniti kad god se to poželi, no mi i dalje mislimo kako bi pripadnici jačeg spola trebali zaboraviti na ovaj trend.
 
Što vi kažete?