Savršena ljetna haljina skriva se u ormaru Ljupke Gojić Mikić

Foto: Instagram

VEĆ na prvi pogled jasno je da Ljupka Gojić Mikić modne kombinacije slaže s nevjerojatnom lakoćom. Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica nebrojeno je puta dokazala da modu ima u malom prstu, a redovno oduševljava svojim smjelim i originalnim outfitima.

Tijekom dugogodišnje uspješne manekenske karijere savladala je sve modne trikove i izgradila prepoznatljivi stil, a posebna specijalnost su joj neobični odjevni komadi kojima ne može odoljeti. Čak i onda kada se čini da nije uložila nimalo truda u osmišljavanje odjevnih kombinacija, Ljupka se ističe u masi, pa ne čudi što ni ovog puta nije bilo ništa drugačije.

Nakon što se nedavno pohvalila novom frizurom, drastično kraćom kosom što se pokazalo kao pun pogodak i osvježavajuća promjena, Ljupka se odlučila pohvaliti i novim modnim ulovom. 

Zadrom je prošetala u fantastičnoj ružičasto plavoj haljini midi dužine koju krase čipkasti detalji. Kontrast boja i neobičan kroj zaslužni su za upečatljivost ove haljine, a upravo takvi lepršavi modeli idealan su odabir za ljetne dane.

Štoviše, gotovo svaka trendseterica već je u svoj ormar pospremila barem jedan primjerak slip haljine. No, to ni ne čudi jer one su istovremeno romantične, izazove i ženstvene. Pa tko ih ne bi volio?