Saznali smo što se to skrivalo u najboljem božićnom poklonu za pripadnice ljepšeg spola

Foto: Beautybox.hr

KONCEPT beauty kutijice koja svakoga mjeseca stiže na kućne adrese pretplatnica s must-have novitetima iz svijeta kozmetike zaludila je zaljubljenice u beauty proizvode.

Tako i ne čudi što je baš BeautyBox jedan od najčešćih poklona koje su pripadnice ženskog spola poželjele ispod božićnog drvca.

Donosimo ti što se sve krilo u božićnom izdanju najtraženije kutijice sreće.

Božićni BeautyBox je definitivno oborio s nogu svoje pretplatnice i na adrese im donio pravo božićno beauty čudo. Ne samo da je vrijednost kutijice bila veća od 400 kuna (cijena koju pretplatnica plaća je samo 99 kuna, wow!), već se u njoj našlo čak 7 full size proizvoda i 3 testera.



BeautyBox Bliss parfem, originalno pakiranje 50 ml, 259,90 kn

Kako bi svoje pretplatnice dodatno razveselio, BeautyBox im je za kraj godine pripremio jedno predivno iznenađenje - BeautyBox Bliss parfem. U kreiranju parfema inspiracija im je bio osjećaj uzbuđenja koji se pojavi kod pretplatnica kada im stiže BeautyBox. Tako Bliss parfem prilikom nanošenja potiče osjećaje ushićenosti, savršene sreće, euforičnosti i radosti.



Barnängen Midsommar Glow Body Oil, originalno pakiranje 150 ml, 64,90 kn

Novi brand na tržištu Barnängen se po drugi puta ušuljao u kutijicu sreće i razveselio pretplatnice BeautyBoxa. Ovoga puta radilo se o Midsommar Glow ulju za tijelo koje sadrži nježne cvjetove ulja i Moisture Serum u harmoničnom spoju nadahnutom dugim zlatnim satima švedske ljetne dugodnevice.




Ženski rokovnik, originalno pakiranje, 99,00 kn

Kako bi BeautyBox pretplatnice uspješno zakoračile u 2018. godinu u kutijici sreće se krio Ženski rokovnik koji je prilagođen potrebama moderne žene, a svojim jedinstvenim sadržajem im omogućava bolju organizaciju poslovnog i privatnog života.



Neutromed Dermo defense caring intimni sapun, originalno pakiranje 200 ml, 25,99 kn

Njega intimnog područja od ključnog je značenja za zdravlje žene, a Neutromed Dermo defense caring intimni sapun je prava pomoć u tome. Radi se o prvom 24 sata pouzdanom intimnom sapunu koji pruža dugotrajnu zaštitu. Jača prirodnu obranu intimnih dijelova, a ne utječe na njihovu fiziološku ph vrijednost.



Violeta rašpica za nokte, originalno pakiranje, znak pažnje od tete Violete svim BeautyBox pretplatnicama

Rašpica za nokte s površinom i granulacijom koja je pogodna za skraćivanje i oblikovanje noktiju. Neophodna stvarčica jer se prilikom uređivanja noktiju ne preporučuje rezanje škaricama ili grickalicom, već oblikovanje rašpicom.



San Snova Ukrasni samostojeći okvir, originalno pakiranje, 9,99 kn

Ukrasni samostojeći okvir za zid ili stol idealan je za uljepšavanje svakog prostora i dati će mu dašak jedinstvenosti. BeautyBox tim je putem samostojećeg okvira svojim pretplatnicama poželio prekrasne blagdane i zaista su to učinili na poseban način.

San Snova Prigodna čestitka, originalno pakiranje, 14,99 kn

Čestitka hrvatskog dizajna kojom je lako dragoj osobi uljepšati rođendan, neki poseban dan ili poželjeti sve najljepše za blagdane.




Oriflame dnevna krema, uzorak 1,5 ml (originalno pakiranje 50 ml, 139,00 kn)

Oriflame dnevna krema koži lica daje blistavost, umanjuje pore i hidratizira ju. Obogaćuje kožu vlagom 24 sata te štiti od slobodnih radikala i drugih negativnih utjecaja iz okoliša. Pretplatnice na BeautyBox  zaista imaju veliku prednost jer prije trošenja dosta novca na kremice mogu ih isprobati i vidjeti da li im odgovaraju.



Silan Supreme Romance omekšivač, uzorak (originalno pakiranje 600 ml, 14,90 kn)

Silan Supreme Romance očarava sofisticiranim cvjetno voćnim mirisom izgrađenog oko dragocjenog cvjetnog srca. Već prilikom sljedećeg pranja svoga rublja pretplatnice BeautyBoxa su mogle isprobati Silan omekšivač i svoju odjeću protkati divnim mirisom.



Šećer na kraju - BeautyBox za siječanj je već u prodaji i zato klik na www.beautybox.hr kako ne bi propustila nova BeautyBox iznenađenja.

Cijena jednomjesečne kutijice je 99,00 kuna, a ako se odlučiš za pretplatu na 3, 6 ili 12 mjeseci iznosi samo 83,00 kune.