Scarlett Johansson u preslatkom kombinezonu potvrdila retro trend za ljeto

Foto: EPA-EFE, WENN

DAN nakon što je obranila titulu jedne od najseksi žena na svijetu u pripijenoj srebrnoj haljini s izazovnim prorezima, Scarlett Johansson oduševila nas je u jednom puno čednijem izdanju.

Glumica ovih dana promovira novi nastavak filmskog serijala o Osvetnicima te je zajedno s kolegama glumcima jučer ispred losanđeleškog kina TCL Chinese Theatre sudjelovala u tradicionalnoj ceremoniji ostavljanja otisaka dlanova u cementu.

Za tu je prigodu odjenula presladak dugački kombinezon oker nijanse s bijelim točkicama, gumbima i laskavim remenom u struku te jednim retro detaljem koji je najavljen kao veliki trend za ljeto - takozvanim "halter-neckom", odnosno visokim ovratnikom.

Detalj koji je dominirao na haljinama i topićima pred kraj 90-ih i početkom 2000-ih ove sezone u modu vraćaju sve poznate dizajnerske kuće, poput Diora, Jacquemusa i Tibi. No zasluge za povratak ovog trenda pripisuju se vojvotkinji od Sussexa Meghan Markle koja je na svojem svadbenom prijemu nosila Stella McCartney vjenčanicu s visokim ovratnikom.

A ako netko može nagovoriti mase da ponovo pruže šansu ovom retro trendu, to je definitivno Meghan, pogotovo uz pomoć Scarlett Johansson koja je dokazala da je moguće izgledati izazovno i kada ste zakopčani do grla.