Scott Disick otkrio vrtoglavi iznos koji dobiva za pojavljivanje u klubovima

Foto: Getty, Instagram, Giphy

GDJE se prijavljujemo za ovaj posao?

Scotta Disicka javnost je upoznala 2007. godine, u reality showu slavne obitelji Kardashian, kao razmaženog bogatuna, s kojim najstarija sestra Kourtney ima vrlo turbulentnu vezu.



Od tada, Scott i Kourtney imaju troje preslatke djece, više nisu zajedno, a Scott je samo nastavio tulumariti, baš kao nekad, što mu je Kourtney itekako zamjerala, a nisu mu pomogle ni razne rehabilitacije.

Iako ne znamo točno objasniti čime se 32-godišnji Scott bavi, jedan od poslova kojim zarađuje za lagodan život, svakako je pojavljivanje u klubovima, a u nedavnom intervjuu za GQ, napokon je otkrio koliko to naplaćuje.



Oprez, od ovog iznosa bi ti se moglo itekako zavrtjeti u glavi.



I dok se ti u nedjelju ujutro, nakon izlaska s prijateljicama, budiš praznog novčanika, Scott ima sasvim drugačiji problem. On se budi s podebljanim bankovnim računom, i to za 70-80 tisuća dolara, a sve što treba napraviti jest pojaviti se u tom klubu, piti skupocjena pića, plesati i zabavljati se. Jednom je prilikom dobio čak 250 tisuća dolara, a radilo se o klubu u Velikoj Britaniji.

Podsjetimo, Scott i Kourtney prekinuli su svoju 9 godinu dugu vezu prošloga ljeta te ostali u dobrim odnosima zbog djece, a čini se kako je Scott krenuo dalje. Njegova nova odabranica je 20-godišnja manekenka Christine Burke, koja neodoljivo podsjeća na polusestru njegove bivše, Kendall Jenner.



Iako par nikada nije potvrdio napise, već su bili i na romantičnom putovanju u Meksiku, što si Scott može priuštiti bez ikakvog problema.

Kourtney je od prekida viđena čak nekoliko puta s mlađahnim Justinom Bieberom, a šuškalo se i kako čeka njegovo dijete, no glasine su se ubrzo pokazale neistinitima.

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.