Seks na brzaka: Trikovi kojima ćeš ga poboljšati

Foto: Tatler

PONEKAD jednostavno nemaš vremena.

1. Igračke
 
Tvoj omiljeni vibrator pomoći će ti da doživiš vrhunac brže nego inače, a i znaš kako se koristiti njime pa nećete gubiti vrijeme na čitanje uputa.

2. Predigra
 
Neka predigra počne i prije nego se nađete na istom mjestu. Da, mislimo na sexy poruke, prije nego dođete doma, koje će vas itekako napaliti.

3. Lubrikant
 
Ako doista imate svega nekoliko minuta, prirodno nikad nećeš tako brzo postići vlažnost, no zato je i stvoren lubrikant.
 
4. Poze
 
Isprobavanja novih poza ostavite za nadolazeći vikend. Sada se poslužite omiljenim pozama, u kojima uvijek postižete vrhunac.
 
5. Odjeća
 
Komplicirane kompletiće također sačuvaj za bolja vremena, kao i svu ostalu odjeću, koju je teže skinuti. Ne želiš gubiti i ovo malo vremena što imaš, zar ne?

6. Čarape
 
Zvučat će čudno, no jedno istraživanje u Nizozemskoj, otkrilo je kako je 80 posto žena doživjelo vrhunac, noseći čarape tijekom seksa, u usporedbi s 50 posto onih koje to nisu. Čarape nisu garancija, no svakako vrijedi isprobati.
 
7. Solo akcija
 
Dok ga čekaš da se probije kroz gužvu i dođe doma, zagrij se sama. Tako ga već možeš zaskočiti na vratima i ponovno, nema gubljenja vremena.