Selena, Sofia i Jelena pronašle su način za razbijanje jesenske monotonije

Foto: Splash, Instagram 

VJEČNO popularan uzorak odličan je za razbijanje jesenske monotonije.
 
To dobro znaju i ove slavne dame koje su posljednjih dana viđene u točkastim izdanjima. Pjevačica Selena Gomez jedna je od njih, a njena crvena haljina na preklop sa sitnim bijelim točkicama apsolutno nas je oduševila.
 
 
Pjevačica je moderan look postigla ružičasto-zlatnim sandalama, a ova haljinica savršen je spoj elegancije i razigranosti. Točkicama ove jeseni nije odoljela ni glumica Sofia Vergara koja se odlučila za klasičnu crno-bijelu kombinaciju i u pripijenoj suknji s volanima na dnu istaknula svoju savršenu figuru pješčanog sata. 
 
 
Veseli uzorak odlično se slaže i s njenim vječnim osmijehom na licu, a na kolumbijskoj zavodnici točkice izgledaju čak i seksi. A da se definitivno radi o trendu potvrdila je i poznata modna urednica Miroslava Duma koja se na milanskom Tjednu mode pojavila u vintage točkastoj haljini s kragnom i remenom u struku.
 
 
Poznata fashionistica nikada si ne bi dopustila da bude viđena u nečemu što nije "in", a pogotovo na ovakvom događaju, pa možete biti sigurne da su točkice dobrodošle u vaše jesenske kombinacije. To već zna i jedna domaća trendseterica, pjevačica Jelena Rozga, koja je na Instagramu poslala pozdrave iz Atene u točkastoj majici otkrivenog pupka.
 
 
Zgodnoj pjevačici kontrastni crno-bijeli uzorak pristaje super i ovo je definitivno kombinacija boja s kojom plavuše nikada ne mogu pogriješiti.