Serija Seks i grad sigurno ne bi bila toliko popularna da nisu izbacili ovu odvratnu scenu

Getty, YouTube screenshot, Giphy

IAKO je zadnja epizoda serije Seks i grad emitirana u veljači 2004. godine, još uvijek postoje razne neispričane priče sa seta koje ne znaju ni okorjeli obožavatelji. 

Jedna od njih tiče se scene koju je HBO izrezao iz serije jer je bila preodvratna. Tvorac serije Darren Starr u intervjuu za Vanity Fair otkrio je da se radi o epizodi iz prve sezone serije, točnije o sceni u kojoj Charlotte York, koju glumi Kristin Davis, odbija oralno zadovoljiti muškarca s kojim se viđa.

"On u epizodi stalno gura njenu glavu prema svojem spolovilu pokušavajući je nagovoriti na oralni seks. A ima i zlatnog retriver koji je stalno u kadru," ispričao je Darren.

Prije nego što krenemo dalje, pokušajte pogoditi što se zatim dogodilo. Ne možete? Ok, onda ćemo dopustiti Starru da nastavi.

"Uvrijeđena Charlotte ga zatim optužuje da je oralni seks jedino što hoće od nje i izjuri iz sobe. A kada se vrati, dočekuje je užasan prizor u kojem mu njegov zlatni retriver pruža oralno zadovoljstvo," otkrio je Starr.

Zaista odvratno, zar ne? Sa sigurnošću možemo reći da je HBO donio ispravnu odluku izbacivši tu scenu iz serije koja nikako nije bila primjerena za prikazivanje na televiziji 1998., kada je epizoda emitirana, ali ni danas, 20 godina nakon. 

"Užasno je što smo to uopće snimili, i što smo snimali njega kako maže maslac od kikirikija na svoj penis", komentirala je za Vanity Fair scenaristica serije Amy B.Harris. 

Da je ta scena emitirana, tko zna bi li serija ikada doživjela ovoliki uspjeh, a sumnjamo i da bi potrajala šest sezona te imala ovoliku veliku bazu obožavatelja diljem svijeta.