Sestre Hadid izbacile grudi i ukrale show na eventu u New Yorku

Foto: Splash

GDJE god se Bella i Gigi Hadid pojave zajedno, svi pogledi budu samo na njima.

Ništa drugačije nije bilo ni sinoć na gala večeri Business Of Fashion 500 održanoj u sklopu njujorškog Tjedna mode, gdje su slavne sestre plijenile pažnju dubokim dekolteima. 

Iako se nisu baš modno uskladile, obje su izbacile grudi i na event ušetale držeći se za ruke, što je bilo dovoljno da bace sve prisutne u drugi plan. A čak i da nije bila u pratnji svoje starije sestre, Bella bi se svakako našla u centru pažnje zbog svojeg neobičnog outfita. 

Mlađa sestra Hadid iskombinirala je bijeli topić s korzetom i napuhanim rukavima s hlačama na tregere u istoj boji, koje duž cijelih nogavica imaju provučene konopce. Look je upotpunila svjetlucavim čizmicama i bijelim kožnim rukavicama bez prstiju zbog čega je brojne strane medije svojim outfitom posjetila na pokojnog kralja popa, Michaela Jacksona.

Gigi je nosila široki žuti Brandon Maxwell kombinezon s gumbima koje je raskopčala do pupka i dekolte dodatno naglasila nanizanim dugačkim lančićima. Kombinezon je u struku stegla remenom i iskombinirala ga s nude salonkama na špic. Pažnju je, osim dekolteom, plijenila i svojom prozirnom torbicom, odnosno bocom pjenušca koju je nosila u njoj.