Seve proslavila rođendan uz tamburaše i u spektakularnoj haljini od sedam tisuća kuna

UNATOČ mjerama o izolaciji, Severina će proslavu 48. rođendana pamtiti po pravom spektaklu.

"Hvala na svoj ljubavi koju ste mi danas slali. Hvala mojim prijateljima za zoom party, za tortu, za pjesmu pod mojim prozorom... Fanovima na video čestitkama, kolegama i svim drugim dragim ljudima... Puno mislim na vas. Volim vas sve", napisala je pjevačica u objavi na Instagramu.

Podijelila je snimku cijelog dana i svojim pratiteljima otkrila o kakvoj je proslavi riječ.

Ispod prozora njenog penthousea na zagrebačkom Kozjaku iznenadili su je tamburaši koji su joj zapjevali "Sretan ti rođendan" od Fantoma, a potom im se Seve pridružila te su uglas otpjevali "Lipa si lipa" od Gorana Karana te pjesmu Miše Kovača "Dalmacija u mom oku". 

Pjevačica se nije ni trudila sakriti oduševljenje ovim iznenađenjem pa nije skidala osmijeh s lica, a iz snimke je jasno da se posebno potrudila i oko rođendanskog outfita.

Riječ je o haljini brenda 16arlington koja vam ne bi promaknula ni na crvenom tepihu. Ljubičasta mini kreacija ukrašena je šljokicama te perjem te vam je uz nju potreban samo jedan modni dodatak - par dobrih cipela. Ovu haljinu je moguće kupiti na mnogima omiljenoj online shopping destinaciji, Net-A-Porteru gdje ćete za nju izdvojiti nešto više od sedam tisuća kuna.