Severina se pohvalila vitkim nogama u najzanimljivijem kombinezonu sezone

Foto: Instagram

SVAKO pojavljivanje Severine Kojić u javnosti izgleda poput prave modne transformacije. Već na prvi pogled je jasno da pjevačicu modne i stilske igre osobito zabavljaju, ali nas svejedno svaki put ponovno uspije iznenaditi.

Tako je nedavno isprobala najpoželjniju frizuru ove sezone, a potom nas i podsjetila na davno zaboravljen ukras za kosu koji su mnogi do prije nekoliko godina obožavali. Da se ne boji eksperimentirati s make-upom, odjećom, kao ni s frizurama, dokazala je pojavivši se na jednom od svojih nastupa u rizičnom outfitu i s egzotičnom frizurom, a mnogi su tada primijetili da izgleda poput tinejdžerice.

No zna Seve i kako složiti elegantan look pa je tako nedavno pozirala u neobičnom ljetnom kompletiću u kojem je izgledala poput prave dame, a pohvalila se i skupim sandalama koje obožavaju slavne trendseterice.

Ovog puta je otišla u potpuno drugom smjeru te je odjenula najslađi kombinezon koji ste imali prilike vidjeti ove sezone.

Riječ je o retro modelu s dubokim dekolteom i zanimljivim ovratnikom, nalik onima kakve vidimo na muškim odijelima. Zahvaljujući kroju naglašen je vitak struk, a još jedan zanimljiv detalj su puf rukavi koji su se na modne piste vratili u velikom stilu.

Zahvaljujući točkicama koje su najšarmantniji uzorak ove sezone, u ovakvoj kombinaciji jednostavno ne možete ostati neprimjetni.

No pjevačica je svoj ionako efektan look odlučila dodatno pojačati pa je oči sakrila ispod bijelih sunčanih naočala, a u ruci je nosila neobičnu torbu s resicama.