Shay Mitchell: Odlično ležerno izdanje cure koja može sve

Splash, Instagram

ZNATE je kao Emily iz Slatkih malih lažljivica, no ona definitivno nije stala samo na toj popularnoj seriji. Ona je jedna od onih za koje se pitate: Spava li uopće?! 

Glumica Shay Mitchell ima odličan smisao za humor i modu, sportski je nadarena i vježba svakodnevno, a možemo se složiti i da je prelijepa. Za svoje fotografije je priznala kako ih pomno odabire i uređuje pa nas ne čudi što njezin Instagram profil izgleda savršeno. 

 

 

A Shay nismo uspjeli pronaći manu ni na spontanim paparazzo fotografijama. Glumica je jučer prošetala Los Angelesom u ležernom ljetnom izdanju koje ćete poželjeti iskopirati prvom prilikom.

Nosila je poderane traperice s ravnim nogavicama i visokim strukom te kratki crni top koji se sprijeda veže u čvor. Outfit je začinila chic sandalama sa zmijskim uzorkom i retro sunčanim naočalama s okruglim staklima te je, kao točku na i, spontano prebacila svoju prekrasnu kosu na jednu stranu. 

Osim što ima odličan stil, Shay Mitchell ponosna je vlasnica i YouTube kanala koji broji preko tri milijuna pratitelja i na kojemu ćete, između ostalog, otkriti i da je vrlo vješta u šminkanju, a možete vidjeti i kako izgleda njena svakodnevna make-up rutina.