Skinite 10 godina s vašeg lica bez botoksa i filera uz Medicinski Dermaroller

Foto: Promo

TRETIRANJE bora, akni, ožiljaka i strija nikada nije bilo jednostavnije zahvaljujući inovativnom nekirurškom zahvatu - tretmanu Medicinskim Dermarollerom, dok će Dermaroller za kućnu primjenu upotpuniti vašu anti-age njegu na najbolji mogući način povećavajući djelotvornost aktivnih sastojaka iz kozmetike i do 10 puta!

Tretmani filerima  i botoksom uzimaju sve više maha pa tako svjedočimo da brojne osobe iz javnog života imaju taj neprirodan napuhani izgled odnosno efekt zaleđenog lica. Također postoji bojazan da nakon dugotrajne upotrebe botoksa lice počne „visjeti“.

Dermaroller je potpuno prirodan tretman koji povećava proizvodnju kolagena, popravlja tonus kože, vraća elastičnost i sjaj koži te uklanja ožiljke i pore. U medicinskoj literaturi naziva se i indukcijska terapija kolagenom ili microneedling. Netraumatske mikro igle s iznimno finim promjerom vrha (< 3 μm) pokreću u organizmu, kao i kod svake ozljede, procese samoizlječenja i zacjeljivanja.

Kako izgleda Dermaroller?

 

Dermaroller je medicinski uređaj koji izgleda poput valjka s iglicama kojima se prelazi preko kože, a koristi se kod različitih terapeutskih ciljeva: liječi ožiljke (hipertrofične i atrofične), akne, manje i veće bore, strije te pospješuje transdermalni unos aktivnih tvari u kožu. Također pomaže i u liječenju hiperpigmentacija i oštećenja kože nastalih UV zračenjem.

Za detalje pogledajte na www.medicinski-dermaroller.hr.

Zašto bi svaka anti age njega trebala sadržavati kućni Dermaroller (HC902) ?

Kućni Dermaroller se koristi za poboljšanu apsorpciju i djelotvornost aktivnih tvari iz anti-age kozmetike. Redovita njega Dermarollerom za kućnu primjenu stimulira stanice kože da brže obnavljaju epidermis i potiču nastajanje novog kolagena. Time se povećava debljina i čvrstoća gornjeg sloja kože, koža postaje otpornija na vanjske utjecaje te tako postiže puniji i mlađi izgled zdravog sjaja. Također se preporučuje kao nadopuna terapiji Medicinskim Dermarollerom, odnosno kao after care nakon tretmana.

Da biste saznali više o proizvodu, kliknite OVDJE.

Pažnja! nisu svi dermarolleri isti.

Kod dermalnih rolera također vrijedi pravilo manje je više pa tako iglice kod kućnog dermarollera ne bi smjele prelaziti 0,2 mm kako ne bi došlo do krvarenja i infekcije.

Medicinski Dermaroller se koristi kod terapeutskih ciljeva, kao što je navedeno, liječi ožiljke (hipertrofične i atrofične), akne, manje i veće bore, strije te omogućava unos aktivnih tvari u većim koncentracijama i u dublje dijelove kože. Preporučuje se 2-3 tretmana godišnje s tim da razmak između dva tretmana mora biti 6-8 tjedana (koliko traje proizvodnja novog kolagena u koži). Tretman je u Hrvatskoj vrlo popularan što svjedoči veliki broj dermatologa i klinika koji ga prakticiraju.

Za popis ovlaštenih klinika, kliknite OVDJE.

Suštinska razlika između Medicinskog Dermarollera i ostalih metoda za poboljšanje izgleda i stanja kože je u tome da ne djeluje ablativno - ne uništava tkivo i ne zadaje gotovo nikakvu traumu. Uobičajene metode poput CO2 lasera, frakcijskog lasera, peelinga, dermoabrazije djeluju po principu "skidanja" sloja kože, a toga kod terapije Medicinskim dermarollerom nema.