Slavna manekenka na naslovnici časopisa nosi legendarnu haljinu Jennifer Lopez

Foto: Instagram/Versace

ZELENA haljina Versace s dubokim dekolteom i printom džungle u kojoj se Jennifer Lopez na dodjeli Grammyja 2000. godina upisala u modnu povijest prošle se godine ponovo našla u modnom fokusu, i to ponovno zahvaljujući njoj.

J.Lo je prvo u rujnu u legendarnoj haljini zatvorila reviju modne kuće Versace, što je postao jedan od najviralnijih trenutaka 2019. godine, zatim je u njoj zapalila pozornicu tijekom nastupa u emisiji Saturday Night Live u prosincu, a onda je u siječnju ove godine u odijelu istog uzorka potvrdila da je postala zaštitno lice talijanske modne kuće.

Sada je haljinu konačno odjenula i neka druga slavna dama, točnije manekenka Joan Smalls, koja u njoj pozira na naslovnici japanskog izdanja Voguea za ožujak.

Naslovnica je objavljena na službenom profilu modne kuće Versace, a manekenki haljina pristaje savršeno. Ipak, sumnjamo da će uspjeti zasjeniti J.Lo jer to nije uspjelo ni dvjema slavnim damama koje su jednaku haljinu nosile i nje, a o kome se radi možete se prisjetiti OVDJE.