Slavna manekenka pomela je crveni tepih u Cannesu u haljini s najdužim šlepom koji smo vidjeli

Foto: Getty

MODA na filmskom festivalu u Cannesu gotovo je važnija od samih filmova.
 
Crveni tepih festivala svake godine postaje prava modna pista na kojoj slavne glumice, ali i druge poznate dame, pokazuju svoja glamurozna i raskošna izdanja te se natječu koja će privući više pažnje. A jučer je to najbolje pošlo za rukom kanadskoj manekenki Winnie Harlow zahvaljujući metalik haljini s najdužim šlepom koji smo do sad vidjeli.
 

Embed from Getty Images

Winnie je danas jedna od najtraženijih manekenki, iako su je u školi maltretirali zbog vitiliga, stanja u kojem dijelovi njene kože nemaju pigmenta, a otkrila ju je Tyra Banks na Instagramu. U Cannesu je na premijeri filma Solo: A Star Wars Story nosila srebrnu haljinu s golim leđima i velikim izrezom na prednjoj strani te s potpisom libanonskog dizajnera Jeana Louisa Sabajia kojom je popratila i temu događaja što joj je osiguralo dodatne stilske bodove.
 
 
Harlow je priredila pravi show za sve uzvanike super dugačkim šlepom koji su joj cijelo vrijeme namještali pomoćnici, a najviše pažnje privukla je kada se popela na stepenice i pokazala svu raskoš svoje fantastične haljine. 
 

Embed from Getty Images