Slavna pjevačica potpuno se oporavila od ljubavnog brodoloma

Foto: Splash News

RADI se o 49-godišnjoj Kylie Minogue koja izgleda bolje nego ikad.

A to je još jednom dokazala na premijeri svog novog filma Swinging Safari koja je održana u australskom Sydneyju na kojoj je zablistala u "tekućoj" haljini u nježnoj ružičastoj boji.
 
 
Maxi haljina s dekolteom i volanima oko istog savršeno je pristajala plavokosoj pjevačici koja je tako još jednom pokazala kako se u potpunosti oporavila od bolnog prekida koji je proživjela u veljači ove godine.
 
 
Radi se o prekidu zaruka s relativno nepoznatim 29-godišnjim glumcem Joshuom Sasseom. Podsjetimo, par je potvrdio vezu u studenom 2015. godine, a nakon nekoliko mjeseci pale su zaruke. I dok je Kylie oduševljeno pričala o svom zaručniku, njezini prijatelji bili su jako zabrinuti od samog početka te su je upozoravali kako je njemu samo do njezinog novca i slave.
 
 
Dotični je tako živio u njezinoj deset milijuna funti vrijednoj vili u Londonu, putovao svijetom na njezin račun, a navodno mu je mnogo poznatija zaručnica platila i skupocjeno presađivanje kose, no u veljači ove godine počela su sve glasnija šuškanja kako je Joshua vara s 34-godišnjom španjolskom glumicom Martom Milans, s kojom je snimao film u Kanadi.
 
 
Pjevačica je skinula prsten s ruke i izbacila mlađahnog dečka iz kuće, a iako je priznala da je bila u potpunom šoku i shrvana, nikada nije javno govorila o razlozima prekida te blatila bivšeg.
 
Iako se šuškalo kako se pjevačica vratila svom bivšem dečku, francuskom glumcu Olivieru Martinezu s kojim je godinama bila u vezi, čini se kako su to bile samo glasine, jer se on u isto vrijeme razvodio od glumice Halle Berry.
 
 
No sumnjamo kako će slavna ljepotica dugo biti sama, jer izgleda fantastično.