Slavna pjevačica potvrdila prekid s 10 godina mlađim ocem svojeg djeteta

Foto: Splash

U VEZI su bili dvije godine i zajedno imaju jednogodišnjeg sina Beara.

A iako se činilo kao da između njih cvatu ruže, odnedavno 35-godišnja pjevačica Cheryl Tweedy (poznatija kao Cole, po prezimenu svojeg bivšeg supruga) i 24-godišnji pjevač Liam Payne sada su odlučili prekinuti. 

Oboje su na svojim Twitter profilima objavili statuse u kojima su spomenuli svog sina i naglasili da je odluka o prekidu bila jako teška. U nastavku pogledajte njihove objave, a ispod pročitajte i prijevod jedne od njih, jer su gotovo identične.

 

 

"S tugom vas obavještavam da smo Liam i ja odlučili prekinuti. Tu smo odluku donijeli jako teško. I dalje se puno volimo kao obitelj. Bear je naš cijeli svijet i molimo vas da poštujete njegovu privatnost dok prolazimo kroz ovo razdoblje", napisala je Cheryl.

Njih dvoje upoznali su se 2009. godine na britanskom X Factoru gdje je ona bila u žiriju, a on jedan od natjecatelja. Liamu je tada bilo tek 14 godina, a Cheryl je u to vrijeme bila u braku s nogometašem Ashleyjem Coleom od kojeg se razvela godinu dana kasnije zbog njegove nevjere.

No Liam je tada bio još premlad za Cheryl koja je utjehu zatim pronašla u naručju Francuza Jeana Bernarda Fernandeza Versinija, za kojeg se udala nakon samo tri mjeseca veze, u srpnju 2014. godine, a razveli su se 2016. godine.

Tada je upoznali Liama s kojim je prije godinu dana dobila sina Beara, čije ime u prijevodu s engleskog znači medvjed.