Slavne dame ih obožavaju: Ove sandale mjesečno pretražuje više od 60 tisuća žena

DONEDAVNO nepoznata dizajnerica Amina Muaddi gotovo preko noći se probila u svijet slavnih. Sve to zahvaljujući neobičnim sandalama kojima si je osigurala miljenice i među damama s crvenog tepiha.

Riječ je o dizajnerici s Bliskog istoka koja je novo dizajnersko ime, a zahvaljujući instant popularnosti, ostvarila je suradnju i s Rihanninim brendom Fenty. Sve to ju je plasiralo visoko na ljestvicu popularnosti.

Naime, modna platforma Lyst analizirala je pretraživanja po različitim internetskim šoping stranicama i otkrila koji su to najpoželjniji modni komadi. Na prvom mjestu smjestio se GG kožni remen s potpisom Guccija koji se na ovom laskavom popisu našao deveti put. No najviše pažnje su privukle spomenute sandale Gilda s potpisom dizajnerice Amine Muaddi. 

One su u prosijeku, između listopada i prosinca, pretraživane 60.500 puta mjesečno. Iako se na ovoj listi nalaze prvi put, odmah su uspjele ugroziti vodeću poziciju planetarno popularnog Guccija.

Zahvaljujući neobičnoj potpetici, sandale su osvojile srca brojnih trendseterica poput Gigi Hadid, Dua Lipe, Katie Holmes i Rihanne, a postale su i tiha patnja drugih ljubiteljica mode.

Njihova redovna cijena je 815 eura (oko 6030 kuna), a trenutno ih je moguće kupiti za 489 eura (oko 3600 kuna)