Slavne pjevačice zakopale ratnu sjekiru nakon dugogodišnje svađe

Foto: Getty, Twitter

IZGLEDA da su se bivše prijateljice napokon pomirile.
 
Riječ je o pjevačicama Taylor Swift i Katy Perry koje su posljednjih pet godina bile posvađane, a sada je jedna od njih odlučila tome stati na kraj. Taylor je jučer u svojim Instagram Storiesima objavila kratki video u kojem je pokazala paket koji je dobila od Katy uoči početka njene Reputation turneje. U njemu je bila maslinova grančica, simbol mira, i pismo ispirke.
 
"Upravo sam se vratila iz svlačionice i pronašla maslinovu grančicu. Ovo mi znači jako puno", komentirala je Taylor u videu te preko snimke napisala "Hvala ti Katy".
"Hej stara prijateljice, razmišljala sam o našoj svađi i htjela bih da se pomirimo," piše u dijelu Katyna pisma koji se vidi u kratkom videu dok se na kuverti vidi naljepnica sa psićem, koja joj je sigurno donijela bonus bodove kod Taylor.
 
 
Podsjetimo, Perry i Swift počele su se družiti 2009. godine, no njihovo prijateljstvo je puklo nakon 4 godine, kada je Katy navodno ukrala Taylorine plesače za svoju turneju.
 
Uslijedila je pjesma "Bad Blood" koju je Taylor posvetila upravo bivšoj prijateljici, javna podbadanja, ali i pjesma "Swish Swish" koju je Katy posvetila Taylor.
 

 
Swift se zatim povukla iz javnosti i prestala družiti s još nekim slavnim prijateljicama, no povratničkim albumom "Reputation", točnije najavnom pjesmom "Look What You Made Me Do", ponovno se obračunala s protivnicima, a mjesto u spotu dobila je i Katy koju glumi upravo Taylor.
 

 
No čini se da je njihova poprilično javna svađa napokon gotova, što znači i da će obje, a pogotovo Taylor, morati negdje drugo pronaći inspiraciju za pisanje pjesama.