Slavni reper pokazao kolekciju najskupljih torbi na svijetu koje čuva za buduću ženu

NAJSKUPLJA ženska torba na svijetu proglašena je sigurnijom investicijom od zlata, pa ne čudi da su se za njom pomamili i muškarci.

Naravno, riječ je o legendarnom modelu pariškog luksuznog brenda Hermes, nazvanom po glumici i pjevačici Jane Birkin, i čija cijena, ovisno o materijalu od kojeg je izrađena, može varirati od 40 tisuća do 500 tisuća dolara, piše Business Insider.

A među najpoznatijim muškim vlasnicima takozvanih birkinica su nogometaš Cristiano Ronaldo i reper Drake. I dok Ronaldo redovito nosi svoje skupe torbe, Drake je u jednom intervjuu za The Hollywood Reporter otkrio da ih čuva za svoju buduću suprugu, a sada je prvi put i pokazao svoj miraz.

Časopis  Architectural Digest objavio je fotke njegovog luksuznog doma u Torontu na kojima se, između ostalog, vidi i dio njegove kolekcije skupocjenih torbi, što nikako nije moglo promaknuti njegovim obožavateljima koji su primijetili i da Drake ima najskuplji i najrjeđi model birkinice koji postoji.

Radi se o modelu Himalaya Birkin iz 2008. godine, izrađenoj od krokodilske kože i s lokotom od 18-karatnog zlata posutim dijamantima, kakva je na aukciji u Hong Kong 2017. godine prodana za 382 tisuće dolara, što je više od 2,6 milijuna kuna. Na fotkama je to prljavobijeli model.

A iako je, očigledno, spreman za ženidbu, Drake je trenutno navodno single pa će njegove torbe sigurno još neko vrijeme čekati na svoju vlasnicu u njegovom golemom ormaru.