Slavni stilisti savjetuju: Kako "lažirati" savršene noge

LIJEPE i seksi noge jedan su od najljepših ukrasa na ženskom tijelu, no samo su rijetke sretnice obdarene "savršenim parom". Čak i najpoznatije holivudske zvijezde koriste se malim trikovima kako bi svoje noge učinile duljima i ljepšima, a časopis Glamour prikupio je savjete najpoznatijih celebrity stilista kako bi i običnim ženama pomogao da svoje noge vizualno učine besprijekornima. Evo što oni kažu.

Duboki prorezi

Phillip Bloch, koji surađuje sa Sandrom Bullock, Halle Berry i Salmom Hayek kaže da su duboki prorezi najbolji trik za duge noge. "Obožavam proreze! To je najbolji način da važe noge izgledaju seksi čak i ako nisu savršene.", izjavio je stilist.

Ton na ton

Stilistica Soyon An, koja radi na showu "American idol" ima poseban trik koji pomaže u vizualnom produljivanju nogu. "Za kratke noge imam poseban trik! Tajna je u nošenju najlonki u boji kože koje se nose uz cipele u identičnoj nijansi. Ovaj trik pali svaki put!"

Guste crne najlonke


Cristina Ehrlich kune se da tajna vitkih nogu leži u gustim crnim najlonkama. "Ključ je u visokim petama!", izjavila je, "Visoke pete uz guste crne najlonke daju dojam savršenih nogu."

Izbjegavajte remenčiće


Stilistica Randall Christensen, koja radi na emisiji "Dancing with stars" pod svaku cijenu pokušava izbjeći remenčiće oko gležnjeva. "Remenčići oko gležnjeva vizualno krate nogu. Svakako ih izbjegavajte!"