Šljokice, čipka i krzno: Barbara Kolar spojila nespojivo i outfitom zbunila sve

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

TELEVIZIJSKA i radijska voditeljica Barbara Kolar poznata je po decentnom i elegantnom stilu, ali ovog puta odlučila je otići u potpuno drugačiju krajnost. Odvažno se uhvatila u koštac s brojnim trendovima i - potpuno fulala.

Naime, sinoć je Hrvatskom narodnom kazalištu održan ekskluzivni VIP shopping event H&M i Giambattista Valli kolekcije te premijera baleta Project love, a Barbara je bila jedna od uzvanica.

Jedno je sigurno, svojim neobičnim outfitom uspješno se istaknula među brojnim jednostavnim kombinacijama. 

Šljokičasta haljina u ružičastoj boji s istaknutim čipkastim, crvenim rubom jedan je od modnih hitova koji često susrećemo. Kombinacija dviju jarkih, naizgled nespojivih nijansi naziva se color-block, a riječ je o efektnom, ali i dalje omraženom trendu. No, polako ali sigurno se vraća na modnu scenu. Kako bilo, efektna haljina koju je odabrala bila bi sama po sebi dovoljna, ali to voditeljicu nije spriječilo da dodatno začini stvari.

Tako je u njenom stajlingu svoje mjesto pronašao i strukirani kaput orijentalnog uzorka, a Barbara je struk dodatno naglasila zlatnim remenom. 

Da nepisana modna pravila za nju ne vrijede, potvrdila je torbom obloženom krznom i to u narančastoj boji, a sve je zaokružila retro štiklama s platformama. Naravno, u još jednoj upečatljivoj nijansi - boji trule višnje.

Kao da sve to nije dovoljno, protiv hladnih jesenskih večeri odlučila se boriti uz pomoć crnih najlonki prošaranog izgleda.

Modni znalci vjerojatno bi se uhvatili za glavu da vide ovu kombinaciju, ali dvije su stvari sigurne - Barbari ne nedostaje hrabrosti, ali njen stajling vjerojatno nećete kopirati.