Smatraju je "najdosadnijom anđelicom", no ona je pokazala i svoju seksi stranu

Foto: Splash News, Instagram, Getty 

LAIS RIBEIRO brazilska je manekenka te Victoria`s Secret anđelica.
 
Radi se o 27-godišnjoj ljepotici koja se manekenstvom počela baviti godinu dana nakon rođenja sina Alexandrea, koji danas ima 9 godina.
 
 
Nije teško izračunati kako je Lais imala svega 18 godina kada je rodila, a da se okuša u modnom svijetu, predložila joj je prijateljica. S poslom je počela u rodnom Brazilu, da bi već nakon godinu dana hodala svjetskim pistama, a na kraju postala i slavna "anđelica", 2010. godine.
 
 
Iako je Leis oličenje ljepotice sa svjetskih pista, visoka 1,84 metara, duge smeđe kose i lica bez mane, često se za nju kaže kako je "najbezličnija anđelica", dosadna i predvidljiva.
 
 
No, unatoč tome, manekenka ne odustaje od karijere, a zašto i bi. Zanimljivo jest da kad je počinjala, jedva je pričala engleski i nije imala puno. No, to ju je naučilo da ostane čvrsto na zemlji, unatoč podebljem bankovnom računu i slavi koje sada ima.
 
 
Ljepotica je danas u sretnoj vezi s profesionalnim košarkašem Jaredom Homanom, boksa, igra odbojku, nogomet te pleše salsu, no otkrila je kako je za njezinu odličnu formu zaslužan i njezin sin.
 
 
A nju je pokazala jučer u New Yorku, u uskim crnim trapericama i crno-prozirnom topiću ispod kojeg se vidio grudnjak, zbog čega su mnogi komentirali kako se zanosna Brazilka malo "probudila".
 
 
Kako god bilo, Lais je svakako zaslužila titulu "anđelice" jer, pogledajte samo to lice i tijelo.