Sofia Vergara odrezala šiške te sada podsjeća na suprugu Justina Timberlakea

Foto: Instagram

LATINO zavodnica proslavila je 45. rođendan.

A osim zabavom s obitelji, prezgodnim suprugom Joejem Manganiellom te bliskim prijateljima, Sofia Vergara rođendan je odlučila proslaviti i novom frizurom.

Tako si je zvijezda serije "Modern Family" odrezala šiške, a na selfieju iz auta, koji je objavila na Instagramu, nakon što je izašla iz frizerskog salona, Sofia nas je neodoljivo podsjetila na još jednu slavnu glumicu, suprugu Justina Timberlakea, Jessicu Biel.

Kako god bilo, Sofiji stoje doslovno sve frizure, a to su zaključili i njezini brojni obožavatelji, koji su je obasuli komplimentima.

"Sretan rođendan, ljubavi, ti si moj život", napisao joj je i suprug Joe na Instagramu, a nekoliko slika i videa s proslave, glumica je također objavila na svojim društvenim profilima.

Unatoč činjenici da je u petom desetljeću, čini se kako ljepotici godine idu u prilog, jer se njezino bogatstvo procjenjuje na 100 milijuna dolara. Tako je Sofia još jednom proglašena najbolje plaćenom glumicom s malih ekrana, nakon što je u 2016. godini zaradila 43 milijuna dolara prema Forbesu.

Osim glume, Sofia zarađuje i reklamiranjem jedne poznate marke šampona, kao i kave.