Sophie Turner otkrila zbog kojeg outfita najviše žali. Imala je i gorih izdanja

Foto: Getty Images

IAKO je mnogim djevojkama upravo ona stilski uzor, Sophie Turner je priznala da se i njoj događaju modni gafovi. 

Kako je ispričala za Elle, outfit zbog kojeg žali već gotovo dvije godine je onaj koji je odjenula na vjenčanje kolege i kolegice iz serije Igra prijestolja, Kita Haringtona i Rose Leslie. 

Otkrila je da crveni sako i crne čizme iznad koljena nisu bili čak ni u užem izboru, no haljine koje je naručila joj nisu pristajale.

Embed from Getty Images

"Odabrala sam dvije vrlo otmjene haljine i nijedna mi nije pristajala, a baš zato što su došle na sam dan vjenčanja, nisam imala vremena isprobati ih ranije", izjavila je. Dodala je da osim sakoom nije bila zadovoljna ni odabirom obuće, no da je obula čizme iznad koljena samo zato što je sako bio vrlo kratak i nije htjela pokazati cijele noge. 

Ovaj je svoj outfit nazvala pravom modnom katastrofom te istaknula da ima još nekoliko outfita kojima nije zadovoljna, ali da jedino zbog ovog žali i dalje. 

A iako ga ona smatra svojom najvećom modnom katastrofom, zanimljivo je da je za ovaj outfit dobila same pohvale kada ga je nosila, dok je, s druge strane, imala nekoliko puno gorih izdanja, uključujući i jedno koje možete pogledati OVDJE.