Sorry, ali nisi zaslužila: Modna ikona desetljeća razljutit će i vas

Foto: X17/Guliver, Splash News, Instagram

21-GODIŠNJA manekenka nagradu Daily Front Rowa preuzet će 8. rujna, na Tjednu mode u Parizu.
 
Kada biste morali proglasiti modnu ikonu desetljeća, tko bi vam prvi pao na pamet?
 
 
Vjerujemo kako bi odgovori bili različiti, no vjerujemo i kako većina vas ne bi rekla Kendall Jenner koja je upravo dobila ovu laskavu titulu, zbog čega je internet poludio.
 
 
Unatoč lijepom licu i manekenskoj građi koje joj nitko ne može osporiti, činjenica jest kako cijeli ženski klan Kardashian-Jenner ima vrlo upitan ukus za modu.
 
 
S druge strane, istina je da su Kim, Kourtney, Khloe, Kendall i Kylie pokrenule čak nekoliko trendova, kao što su bicke, prozirne čizme, remeni korzeti, nošenje štikli na trenirke i slično, no na kraju dana većina tih trendova je zapravo neukusna.
 
 
"Djevojka stalno ima isti, dosadni izraz lica, nije odradila ni 10 različitih snimanja, a dobiva nagradu za modnu ikonu. Tragično", napisala je jedna Twitterašica, dok se većina drugih složila s njom.
 
 
Naravno, s obzirom na to da manekenku samo na Instagramu prati više od 83 milijuna sljedbenika, bilo je i onih koji su stali na njezinu stranu, tvrdeći kako je neupitno da je smeđokosa ljepotica ostavila traga u modnom svijetu.
 
 
Samo nas zanima kada se to točno dogodilo, s obzirom na to da je prije 10 godina dotična imala tek 11 godina.