Španjolska kraljica Letizia blista u kombinezonu od 130 kuna

Foto: WENN

JEDNA od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora definitivno je španjolska kraljica Letizia.

Njeni outfiti uvijek su besprijekorni i u koraku s najnovijim trendovima, a često u njima kombinira skupe dizajnerske i povoljne komade iz popularnih high-street dućana.

Tom formulom poslužila se i pri slaganju svojeg posljednjeg stajlinga. Kraljica je za ceremoniju tvrtke Iberdrola povodom lansiranja njihovog godišnjeg programa za internacionalne školarine obukla iznenađujuće povoljni i prekrasni plavi kombinezon s dugačkim rukavima, volanima i širokim plisiranim nogavicama dužine do malo ispod koljena.

Riječ je o, nažalost, rasprodanom kombinezonu iz Zare čija je originalna cijena bila oko 450 kuna, no s obzirom na to da ga je kraljica prvi put obukla tek sada, pretpostavljamo da ga je kupila na sniženju za 130 kuna.

Povoljni kombinezon koji u struku krasi crna vrpca iskombinirala je s crnom clutch torbicom od krokodilske kože i plavim salonkama.

Kraljici ovo nije prvi put da je prošetala nekom komadu iz Zare, a krajem prošle godine oduševila nas je i u povoljnoj haljini iz ASOS-a koje se možete prisjetiti OVDJE.