Spektakularni šešir najglamuroznijeg frajera u Hollywoodu izazvao lavinu memeova

Foto: Getty Images, EPA-EFE, Twitter, Instagram

NA prošlogodišnjim Oscarima ukrao je sve poglede u jednoj od najglamuroznijih haljina večeri, na dodjeli nagrada Critic's Choice plijenio je pažnju svojim prekrasnim tetovažama leptira sa skrivenim značenjem, a njegovo izdanje za sinoćnje Grammyje bilo je najspektakularnije do sad.

Radi se, naravno, o glumcu i pjevaču Billyju Porteru koji je, osim što je popularan zbog svojih ekstravagantnih modnih odabira, vrlo uspješan u poslu koji radi te ga samo jedan korak dijeli od laskavog EGOT statusa za koji je potrebno osvojiti nagrade Emmy, Grammy, Oscar i Tony. Za sada ima tri Tonyja, jedan Grammy i jedan Emmy, a  jedino što mu nedostaje je Oscar.

Billy se sinoć na dodjeli pojavio u glamuroznom kaubojskom izdanju brenda Baja East sa šljokičastim plavim kombinezonom s resicama na nogavicama, kratkoj jakni od iste tkanine, ukrašenim srebrnim platformama, torbicom s resicama i upečatljivim nakitom, a najspektakularniji dio outfita bio je njegov šešir. 

Plavi šešir optočen svjetlucavim kristalićima i resicama koje je pomicao pomoću daljinskog upravljača privukao je veliku pažnju javnosti i potaknuo lavinu urnebesnih memeova na društvenim mrežama. I dok su se mnogi složili da je ovo savršen izbor za kraljice drame, drugi su ga prozvali glamuroznim rođakom Geordija La Forgea iz Zvjezdanih staza, a neke od najboljih izdvojili smo u nastavku: