Sposa i Sherri Hill oduševile blještavim i glamuroznim haljinama, Kristina Burja kombinezonima

BLJEŠTAVILO i glamur ono su što su na trećoj, ujedno i posljednjoj večeri Zadar Fashion Nightsa, ponudile Sposa i Sherri Hill. Svoje su kolekcije predstavili i Ines Jakšić, Krie Design by Kristina Burja te Gaastra, a nakon revija je održana i humanitarna aukcija na kojoj su se skupljala novčana sredstva za pomoć djeci Gambije.

Kolekcija koju je predstavila Sposa mahom se bazira na zlatnom, srebrnom i šljokičavom, ali našle su se tu i elegantne haljine pastelnih boja. Neizostavan dio kolekcije bile su i vjenčanice predstavljene na iznimno zabavan način - nakon tri manekenke koje su u rukama nosile ogromna srca, išetala je jedna u iznimno "hrabroj" i seksi vjenčanici te s natpisom "Ženi me" ("Marry me") u rukama, a potom joj se na modnoj pisti pridružio i bivši mister turizma Antonio Marušić s pojasom za spašavanje i natpisom "Spasi me" ("Save me").

Haljine Sherri Hill - od onih za maturalne večere, do onih za crveni tepih

Svjetlucave glamurozne haljine s puno kristalića, od onih za maturalne večere, preko seksi mini haljina, do onih za crveni tepih, ponudio je i brend Sherri Hill, kojeg baš kao i Sposu obožavaju brojne poznate Hrvatice pa su iščekivale ovu reviju.

Ines Jakšić predstavila je brojne modele iz svoje kolekcije šarenih kupaćih kostima. Bilo je tu svega - od minijaturnih bikinija do badića retro stila. Gaastra donosi casual i sportsku te odjeću za plažu mahom jarkih, veselih boja u kombinacijama s bijelom.

Kristina Burja predstavila nekoliko kupaćih kostima, haljina i kombinezona od lepršavih, laganih ljetnih materijala, koje su mnoge dame u prvim redovima odmah poželjele u svom ormaru-