Stajliš trudnica: Iva Jerković naglasila trbuh u uskoj haljini

Foto: Instagram

IAKO je pet mjeseci uspješno od javnosti skrivala da je trudna, bivša manekenka Iva Jerković u sedmom mjesecu trudnoće više ne može odjećom sakriti trbuh.

Stoga ga je svojim posljednjim stajlingom odlučila dodatno naglasiti, i to u haljini kojom je potvrdila da ni u trudnoći ne odustaje od trendova.

Na svojem Instagramu objavila je fotku na kojoj pozira s PR-ovcem Matom Rončevićem i osobnim trenerom Antom Burazinom uz simpatičan opis: "Nas četvero."

Iva je pozirala u crnoj pletenoj haljini, "must have" komadu za jesen, a ona je odabrala model s dolčevitom u kojem slobodno može provesti i zimu. Uska haljina stavila je u prvi  plan njezin trudnički trbuh, ali je naglasila i njezinu vitku figuru koja se u trudnoći nije puno promijenila.

Pletene haljine hit su već nekoliko hladnijih sezona, a kako i ne bi bile kad su udobne, tople i iznimno svestrane. Osim za večernje, savršen su izbor i za dnevne te poslovne prilike, a transformirat ćete ih drugačijim odabirom obuće i modnih dodataka. Modnu inspiraciju za njihovo kombiniranje potražite OVDJE.