Stilske lekcije poznate Hrvatice: Izgledajte zanimljivo u crnom od glave do pete

Foto: Instagram

NIJE lako složiti efektan crni outfit.
 
To dobro znaju ljubiteljice najtamnije boje. Monokroman styling od glave do pete često zna djelovati dosadno, no jedna poznata Hrvatica zna kako učiniti crnu kombinaciju puno zanimljivijom. Ona je to demonstrirala na svom Instagramu, a njen stilski trik isplati se "ukrasti". Riječ je o Eciji Ivušić, koja se definitivno može svrstati u kategoriju najbolje odjevenih Hrvatica, što je dokazala i ovoga puta .
 
 
Voditeljica je iskombinirala crnu krznenu bundu, topić, vinil suknju te sjajnu kožnu torbu i čizme. A upravo su različite teksture učinile njen crni outfit zanimljivim i efektnim. Iskombinirati možete i bilo koje druge tkanine. Primjerice, želite li složiti malo ležerniju crnu kombinaciju, obucite crne traperice, džemper i tenisice ili iskombinirajte satensku crnu suknju s baršunastim cipelama i prozirnim gornjim dijelom za svečaniju priliku. 
 
U svakom slučaju, kada nosite crno od glave do pete, pravila za kombiniranje tkanina padaju u vodu i sve je dopušteno. A što ih više uklopite u jedan outfit, izgledat ćete zanimljivije.