Što je to Michelle Obama tajno poručila Melaniji Trump haljinom?

Foto: Getty, Instagram

OVIH dana baš svi pričaju o tome.

Aktualna Prva dama, Michelle Obama, poznato je po elegantnim kreacijama, koje često oduševljavaju zaljubljenike u modu.
 
 
Prilikom susreta s budućom Prvom damom, Melanijom Trump, Michelle je također zablistala u elegantnoj kreaciji, točnije ljubičastoj haljini s narančastom crtom po sredini, dok je na noge obukla vrtoglavo visoke srebrne štikle.
 
Melania se tom prilikom također uvukla u omiljeni joj odjevni predmet, haljinu, no onu crne boje, u kojoj je još jednom pokazala zavidnu liniju.
 
 
No, ovih dana svi pričaju samo o kreaciji još uvijek aktualne Prve dame, koja je njome navodno poslala tajnu poruku Melaniji.
 
 
Naime, ljubičasta boja inače karakterizira boju tuge i žalosti, a istu je haljinu nosila poražena predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton, tijekom prvog obraćanja javnosti nakon poraza na izborima.
 
 
Uz to, Michelle nikada prije nije nosila haljinu u ovoj boji pa se nagađa kako je time cijelom svijetu htjela pokazati koliko joj je žao zbog dolaska Trumpovih.
 
 
No, čak i da je to slučaj, dvije dame ugodno su porazgovarale, a Michelle je Melaniji otkrila kako se nositi s raznim izazovima, koje donosi ova uloga.