Što je to obukla? Vesela Nicole Scherzinger tulumarila s prijateljima

Foto: WENN

NICOLE uživa u životu punim plućima.

Nakon što je cijelo ljeto provela putujući po popularnim svjetskim destinacijama, u sklopu kojeg je posjetila i Hrvatsku, pjevačicu Nicole Scherzinger dočekale su radne obaveze u britanskoj prijestolnici.



No, kako uvijek treba naći vremena za odmor, tako je i Nicole pronašla malo vremena za večernji izlazak s dragim prijateljima.

Lijepa pjevačica tako je sinoć uhvaćena na izlasku iz talijanskog restorana "La Famiglia", gdje je večerala s kolegama iz showa "X Factor", Simonom Cowellom i Louisom Walshom te Simonovom suprugom Lauren Silverman.



Tom prilikom, pjevačica se pojavila u neobičnoj kreaciji, koja je podrazumijevala uske, crne hlače, preko kojih je bilo dugi svilenkasti topić na vezanje u sexy crvenoj boji, a look je upotpunila crnim blejzerom i crnim štiklama.

Svoju dugu kosu Nicole je raspustila u nježne valove, a moramo priznati i kako je izgledala prilično veselo, što možemo pripisati kojoj čašici više.



Vjerujemo kako je Nicole ponijela atmosfera, a ne ljubavni problemi, obzirom da je njezina ljubav s mlađahnim tenisačem Grigorom Dimitrovom u punom cvatu.

Kako vam se sviđa ova kombinacija?