Što mu savjetuju muški časopisi: Nova pravila uredske afere

SVI znamo da se muški i ženski časopisi, kad se o vezama radi, razlikuju u jednoj ključnoj stvari: muški časopisi najčešće pišu o seksu, dok se ženski fokusiraju na ljubav. Ipak, zanimljivo je ponekad pogledati i što njegovi časopisi govore, kako bi bolje shvatile način na koji muškarci razmišljaju.

U posljednjem izdanju časopisa "GQ" obrađena je tema uredske afere i pravila kojih bi se obje strane trebale pridržavati kako bi ona uspjela. Pa pogledajmo što dečki kažu.

1. "Budi svjestan svoje okoline"

Mnoga istraživanja pokazala su da, suprotno uvriježenom mišljenju, većina poslodavaca odobrava vezu između svojih zaposlenika. To znači da su zaposlenici bolje volje i da više vremena provode na radnom mjestu, što ima pozitivan učinak na poslovanje. Ipak, ljubavna veza se ne može oglasiti na sva zvona, pa je potrebno biti izuzetno oprezan, što donosi i dodatna uzbuđenja, kaže GQ.

2. "Napravi prvi pokret"


GQ savjetuje muškarcima da iskoriste ovo božićno vrijeme i osvoje curu iz ureda koja im se sviđa. " Odaj priznanje njezinim kvalitetama koje često prolaze nezamijećeno. Ukratko, budi šarmantan. Nemoj samo pohvaliti njezine poslovne vještine, već i njezinu inteligenciju, očaravajuć um i prekrasan...glas. Na komplimente vezane uz njezinu guzu možeš prijeći kasnije."

3. "Javni izljevi pažnje su zabranjeni"


Ljubljenje i pipkanje na radnom mjestu trebalo bi biti strogo zabranjeno, a vaša intima samo vaša, savjetuje GQ:"Ponašajte se jedan prema drugome onako kako se ponašate prema drugim kolegama. Isto tako, izaberi nekog diskretnog. Naravno, osim ako želiš da svi znaju da vičeš: Hosana! dok svršavaš."

4. "Pazi na tehnologiju"


U ovo doba, uredsku aferu je poželjno držati što dalje od interneta. "Jedna novinarka radila je u uglednom njujorškom časopisu sve dok nije spavala sa kolegom iz odnosa za javnost. Kad se poruka: "Jesmo li koristili zaštitu sinoć?" zabunom pojavila na ekranu svih njegovih kontakata, oboje su letjeli iz firme.", upozoravaju dečki iz ovog poznatog muškog časopisa.