Što pali, a što gasi frajere na društvenim mrežama?

Foto: Instagram

MISLITE kako su im "patkica" slike sexy? Razmislite još jednom.

Iako većina žena na svojim Instagram profilima ima barem jednu sliku s napućenim usnicama, postoje i one kojima je to omiljena poza, koja se pojavljuje na 90 posto njihovih objava.

Iako ponekad najbolje ispadnemo upravo tako, kroz oči pripadnika muškoga roda, to i nije toliko sexy, posebno ako su nam sve slike takve.

Zato smo provele malo istraživanje te sastavile popis stvari, odnosno slika i aktivnosti na Facebooku ili Instagramu koje pale, ali i gase muškarce.

Što ih pali?

1. Fotografije na kojima se vidi cijelo vaše tijelo, po mogućnosti u uskoj haljini ili badiću, što i nije previše šokantno.

2. Vaši zubi, odnosno osmijeh na fotografijama. Tako im se činite pristupačnije, što im olakšava posao, ako vam misle uletiti.

3. Fotografije s putovanja, jer vole žene koje su spremne za razno razne avanture.

4. Fotografije vaših hobija, bez obzira o čemu se radilo, vjerojatno iz istog razloga. To posebno vrijedi ako volite kuhati, jer se zna kako ljubav ide kroz želudac.

Što ih gasi?

1. Duck face slike, na kojima mislite da izgledate sexy i poželjno, no to baš i nije tako.

2. Dijeljenje privatnih drama s virtualnim prijateljima, kao i obračunavanje s ljudima koji vam idu na živce. Neke bi stvari trebale ostati privatne.

3. Objave s previše hashtagova. Koliko truda moraju uložiti kako bi pročitali 50 riječi s predznakom #?

4. Općenito previše selfie-ja, jer ostavljate dojam da ste umišljene i kako je to jedino čime se bavite po cijele dane. Želite li doista ostaviti takav dojam?

5. Ispitivanje tko su im žene, koje im lajkaju objave i zašto još uvijek imaju bivšu među prijateljima na Facebooku?