Supruga Idrisa Elbe na vjenčanju je nosila čak dvije prekrasne vjenčanice

Foto: Instagram

46-GODIŠNJI glumac Idris Elba ovog vikenda oženio se za 16 godina mlađu manekenku i bivšu Miss Vancouvera Sabrinu Dhowre.

Par se vjenčao u Maroku, a ceremonija je trajala čak tri dana kako otkriva britanski Vogue na čijem su Instagramu osvanule i prve fotke s vjenčanja.

Zgodni Idris kojeg je časopis People prošle godine proglasio najseksi muškarcem na svijetu obranio je tu laskavu titulu u klasičnom crnom odijelu, dok je njegova supruga zablistala u čak dvije prekrasne vjenčanice.

Na samoj ceremoniji vjenčanja nosila je klasičnu vjenčanicu s otkrivenim ramenima i krinolinom te dugačkim velom ispod kojeg je napravila opuštenu punđu s pramenovima koji uokviruju lice.

A za svadbeni prijem presvukla se u usku haljinu s ve izrezom na dekolteu i leđima, ukrašenu perlicama, svjetlucavim kristalićima i čipkom te je raspustila svoju dugačku kosu.

Sabrini je ovo prvi brak, a Idrisu već treći. Glumca je od 1999. do 2003. bio je oženjen s Hanne Kim Norgaard, dok se 2006. vjenčao sa Sonyom Nicole Hanklin. Iz prvog braka ima 16-godišnju kći Isan, dok s bivšom djevojkom Naiyanom Garth, za koju se nije oženio, ima i 4-godišnjeg sina Winstona.