Supruga poznatog hrvatskog rukometaša spojila nespojivo

Foto: Instagram

RADI se o Nikolini Lacković.

Lijepa brineta supruga je našeg poznatog rukometaša Blaženka Lackovića, a već je godinama opravdano na listi najbolje odjevenih Hrvatica.

Njezine krpice nerijetko su skupocjene, no Nikolina je poznata i po tome što često spaja nespojive komade, koji na njoj izgledaju tako dobro, obzirom da ih tako i nosi.

Tako je početkom veljače podignula modnu prašinu kombinacijom Guccijevih cipela te bijelih čarapa, za izlazak s prijateljicama, a sada je to isto učinila uz pomoć crno-prozirnog čipkastog topića, kojeg je obukla na običnu bijelu majicu te iskombinirala uz traperice visokog struka.

Radi se o trapericama francuskog branda Sonia Rykiel, a isti je model nedavno nosila i kćer američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanka, za šetnju Aspenom sa svojom obitelji.

Radi se o trapericama sa širokim nogavicama, koje su apsolutni proljetni hit, dok je popularni skinny jeans ovoga puta malo zanemaren. Traperice su posebne i utoliko što na sebi imaju smeđi remen od brušene kože i znak modne kuće, koju od Sonijine smrti vodi njezina kćer Nathalie.

Kako vam se sviđa kombinacija zgodne Nikoline?