Sve što želite znati o restoranu za kojim uzdišete na Instagramu

Foto: Instagram

AKO ste aktivni na Instagramu, ovo ste mjesto morali negdje vidjeti.

Zapravo, vrlo je vjerojatno da ste vidjeli predivne baršunaste fotelje u neodoljivoj rozoj boji koje su najpoznatiji dio ovog restorana koji se nalazi u Londonu te nosi ime Sketch.

A osim rozih fotelja koje izgledaju tako udobno, na zidovima ćete naći genijalne ilustracije, a radi se i o mjestu koje ima najfotografiranije WC-e na Instagramu.

A ako vas ni time nismo zainteresirali za ovo mjesto, možda će to učiniti njihov popodnevni čaj sa šampanjcem i kavijarom ili slavni makaroni koji se smatraju jednima od najukusnijih u gradu, što nije mala stvar u Londonu.

Ovaj se restoran nalazi na adresi 9 Conduit St, Mayfair, pa ako se nađete uskoro u Londonu, znate gdje ga pronaći. Ipak, morate znati kako se radi o restoranu koji nije za svačiji budžet, vjerujemo kako ste to već zaključili po slikama, pa tako kavu možete popiti za 6 funti, a čajeve od 5 pa sve do 15 funti ako se radi o šalici "običnog" čaja.

Četiri ukusna makarona tako će vas koštati 6 funti, a cijene ostalih deserta kreću se od 9 do 11 funti.

Što se tiče konkretnijih obroka, po onome što smo vidjeli na njihovim službenim stranicama na menijima s cijenama, doručak će vas stajati stotinjak kuna, a konkretnija jela od 200 kuna pa sve do 70 funti, odnosno nešto manje od 600 kuna.

Ako ništa drugo, barem možemo uživati u pogledu na ovaj prezanimljiv prostor i jela.