Svi misle da se Jennifer Lawrence udala u tajnosti, a evo i zašto

Foto: EPA-EFE, Instagram

GLUMICA Jennifer Lawrence navodno se udala za vlasnika umjetničke galerije Cookea Maroneyja.

Par je u ponedjeljak viđen pred matičnim uredom u New Yorku u društvu prijatelja, fotografa i zaštitara, što je potaknulo glasine o njihovom vjenčanju iako na fotkama koje je objavio Page Six i koje možete pogledati OVDJE Jennifer ne nosi vjenčanicu ni haljinu, već predimenzionirani sivi sako i hlače. 

No dodatnu potvrdu o tome da se glumica udala dao je jedan korisnik Twittera.

"Kada odeš po dozvolu za vjenčanje i sretneš Jennifer Lawrence koja se došla udati. Da, djeco, gradska vijećnica je cool mjesto", napisao je očevidac u tvitu koji je sada obrisan, prenosi Page Six.

Anonimni izvor za tabloid je potvrdio i da je fotograf koji je bio u pratnji para Mark Seliger, kojemu je Jennifer pozirala za časopise Vanity Fair i GQ i koji je baš prošli mjesec na svojem Instagramu objavio njezinu fotku u haljini koja nalikuje vjenčanici.

Podsjetimo, Jennifer i Cooke upoznali su se preko zajedničke prijateljice Laure Simpson, a prohodali su u lipnju prošle godine te su ispočetka svoju vezu čuvali u tajnosti. U veljači ove godine su se zaručili, a Cooke je Jennifer zaprosio prstenom s velikim dijamantom čija je vrijednost procijenjena na oko 200 tisuća dolara.