Svi su poludjeli za kolekcijom odjeće jedne od najpoznatijih svjetskih blogerica

Foto: Instagram

KAD je stilska inspiracija u pitanju, jedna od Instagram influencerica čiji profil obožavamo definitivno je Camila Coelho. 

Ovu prekrasnu Brazilku prati preko osam milijuna ljudi, a poznati modni brendovi natječu se koji će prije surađivati s njom. No ovaj put nije riječ o suradnji, već o vlastitoj kolekciji koju je Camila jučer pustila u prodaju na poznatoj internetskoj trgovini Revolve. 

Ime brenda je Camila Coelho Collection, a komadi prve kolekcije inspirirani su, kako Camila otkriva, kulturom Brazila na koju je jako ponosna te različitim oblicima ženskog tijela. 

 

"Ova kolekcija sam definitivno ja, Brazilka. Volim boje, volim seksi siluete. Jasno se vidi da mi je to bila inspiracija za mini haljine, crop topove i kombinezon s izrezima. No također volim klasične, sofisticirane komade koji su prikladni i za nošenje na posao. Dizajnirala sam ovu kolekciju misleći na sve svoje pratitelje. Ona je zbilja za sve koji me prate, za žene s različitim pozadinama i različitim oblicima tijela te drugačijim bojama kože. Kada sam dizajnirala ove komade, moj san je bio vidjeti žene diljem svijeta u njima i vidjeti ljepotu raznolikosti. Upravo zato jedva čekam da moji pratitelji počnu nositi moju kolekciju", izjavila je Camila za In Style. 

Da njezina prva kolekcija već bilježi ogroman uspjeh, svjedoči činjenica da su neki komadi već rasprodani unatoč tome što su lansirani jučer i što cijene baš i nisu niske. Naime, ako poželite imati komad s potpisom Camila Coelho Collection, morat ćete izdvojiti između 700 i 2000 kuna.