Tajne sretnog braka: Pet savjeta slavnih parova koje vrijedi poslušati

Foto: EPA-EFE

RECEPT za sretnu vezu ili brak na žalost ne postoji, no nije naodmet poslušati savjete onih koji izgledaju kao da, po tom pitanju, znaju što rade.

U nastavku donosimo bračne savjete omiljenih holivudskih parova koje se definitivno isplati poslušati.

Michelle i Barack Obama

Bivši predsjednik SAD-a i njegova supruga u braku su već 25 godina i prošli su kroz mnoge krize koje su, kako Michell smatra, lako prebrodili iz vrlo jednostavnog razloga. 

"Moj muž je i moj životni 'suigrač' i ako želimo pobijediti u toj igri, moramo jedno drugog podržavati i osnaživati", otkrila je voditeljici Gayle King u intervjuu na ovogodišnjem Essence Festivalu.

Will Smith i Jada Pinkett Smith

Savjet Smithovih koji su zajedno već 20 godini je vrlo jednostavan i donekle očekivan. Glumac koji često za sebe "skromno" izjavljuje da je jako dobar u krevetu, smatra da je upravo dobar seks tajna njihove dugovječnosti, a ističe i dobru komunikaciju.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Glumački par često u intervjuima ističe kako su oni i najbolji prijatelji jer povjeravaju jedno drugom sve i stalno se nasmijavaju. Na društvenim mrežama se obožavaju šaliti na račun jedno drugog pa nasmijavaju i svoje sljedbenike.

"Bili smo prijatelji dvije godine prije nego smo prohodali, a nastavili smo se tako odnositi jedno prema drugom i u vezi te braku", izjavila je Lively u velikom intervjuu za časopis Glamour 2017. godine.

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick

Sarah i Matthew u braku su već 22 godine i zajedno imaju troje djece.

"Mislim da je za sretan brak najvažnije znati nositi se s promjenama. Ljudi se godinama mijenjaju jer im se mijenjaju potrebe i važno je prihvatiti te promjene kod partnera. Meni je pomoglo i to što sam jako zaljubljena u svog muža", izjavila je glumica za People 2018. godine. "Ponekad me živcira, ali to našu vezu čini zanimljivom. Sigurna sam da i ja njega često živciram", dodala je.

David i Victoria Beckham

Beckhamovi su 2019. godine proslavili 20. godišnjicu braka, a i dalje izgledaju zaljubljeni kao i prvog dana. 

"David je moja najveća podrška u životu" rekla je Victoria 2015. godine tijekom preuzimanja nagrade časopisa Glamour za ženu godine. U jednom intervjuu otkrila je i da podjednako odrađuju kućanske poslove i obaveze s djecom.