Zašto holivudske face žele živjeti baš u ovoj zgradi u New Yorku?

Foto: REX, Instagram

ZGRADA se nalazi u njujorškoj Tribeci, na adresi 443 Greenwich Street.
 
Nakon Meg Ryan, Harry Stylesa, Jennifer Lawrence, Justina Timberlakea i Jessice Biel te Blake Lively i Ryana Reynoldsa, u isto je susjedstvo stigao i holivudski glumac Jake Gyllenhaal, koji je stan platio 8,63 milijuna dolara.
 
 
 
Cijene stanova na spomenutoj adresi kreću se od 3,5 do 14,5 milijuna dolara, a još samo 8 stanova čeka svoje sretne i bogate vlasnike.
 
 
 
Trenutno najjeftiniji stan stoji 8,2 milijuna dolara te ima tri spavaće sobe, a najskuplji penthouse košta vrtoglavih 55 milijuna dolara, ima 800 kvadratnih metara te 300 kvadratnih metara terase.
 
 
Zgrada ima 7 katova, 53 stana te se u sklopu nje nalaze bazen, fitness centar, krovna terasa te vinski podrum. Radi se zapravo o napuštenoj knjigovežnici iz 1880. godine, koja je preuređena u luksuznu zgradu.
 

Zgrada je među holivudskim celebovima poznata i po tome što ima osmišljen podzemni ulaz za automobile te vrt skriven od znatiželjnih pogleda javnosti i još važnije, paparazza, koji žele dokumentirati svaki njihov korak, kako bi dobro zaradili na slikama.