Tatjana Jurić raspustila kosu i pokazala svoje divlje lokne

Foto: Instagram

TATJANU Jurić navikli smo viđati s urednom i savršeno popeglanom kosom, stoga nas je njena posljednja fotka na Instagramu poprilično iznenadila.

Voditeljica se očito opustila na grčkom Mikonosu gdje se trenutno odmara s prijateljicom i kolegicom Ivom Šulentić, barem ako je suditi prema njenoj frizuri.

Tatjana je pokazala svoju prirodnu kovrčavu kosu koja joj zaista stoji sjajno. Divlje lokne obuzdala je maramom koju je svezala oko glave te tako potvrdila i da budno prati trendove. Naime, marame su ovog ljeta postale omiljen modni dodatak fashionistica, a Tatjana se posebno zaljubila u njih i u posljednje ih vrijeme nosi stalno.

A moramo pohvaliti i njen outfit u stilu sedamdesetih koji je savršeno uskladila s frizurom. Iskombinirala je crni topić, bijele hlače visokog struka s nogavicama na trapez i crne sandale s platformom, a look je upotpunila nanizanim dugačkim lančićima i velikim okruglim sunčanim naočalama.

I Iva nas je oduševila svojim kombinacijom. Nosila je usku dugačku crnu haljinu na bretele i ravne sandale u istoj boji, a jednostavan outfit podigla je efektnim zlatnim visećim naušnicama.