Taylor Kinney: Tko je zapravo sexy zaručnik slavne Lady Gage?

Foto: Splash News, Instagram, iammodelsmen, JLP, Men's Book, Giphy

LADY Gaga od svog se zgodnog zaručnika doslovno ne odvaja.

A s obzirom da se radi o jednom od najzgodnijih glumaca današnjice, ta nas činjenica nimalo ne čudi.
 
 
No, otkad se saznalo za njihovu vezu, o Tayloru Kinneyju uglavnom se govori samo kao o oku ugodnoj pratnji slavne pjevačice, koja je uz svog novog odabranika napokon pronašla mir. No, zgodni Taylor puno je više od toga.
 
 
Taylor Jacks Kinney, rođen je 1981. godine u Pennsylvaniji, a osim glume, velika ljubav mu je i manekenstvo. Nakon što je diplomirao poslovni menadžment na Sveučilištu West Virginia, Taylor se više posvetio svojoj glumačkoj karijeri.
 
 
Neki od najpoznatijih filmova u kojima je glumio, svakako su "Zero Dark Thirty" iz 2012. godine te "Other Woman" iz 2014. godine, dok je puno aktivniji bio na malim ekranima, i to u serijama "The Vampire Diaries", "Chicago P.D.", "Chicago Med", a tu je i glavna muška uloga u seriji "Chicago Fire", u kojoj mu je kolegica zgodna glumica Sophia Bush.
 
 
Što se tiče ljubavne veze sa slavnom Lady Gagom, ona je počela 2011. godine, na setu njezinog spota "You and I", u kojem je Taylor predmet njezine žudnje. Nekoliko mjeseci kasnije par je počeo hodati, da bi nakratko prekinuli u svibnju 2012. godine. Mjesec dana kasnije, ponovno su bili zajedno, a u veljači prošle godine, Taylor je kleknuo.

29-godišnja pjevačica sama je otkrila tu informaciju putem fotografije na Instagramu, na kojoj se pohvalila dijamantnim prsten u obliku srca te ispod napisala: "Dao mi je svoje srce na Valentinovo i ja sam rekla 'DA'!".
 
 
Uz par se dosad nisu vezali nikakvi skandali, što je mnoge iznenadilo, s obzirom na njezin karakter, no čini se kako je "divlju curu showbiznisa" Taylor ipak uspio smiriti. Također, nije rijetkost da se njome često hvali na društvenim mrežama i u intervjuima te ističe koliko je ponosan na svoju zaručnicu.
 
 
U listopadu prošle godine, par još uvijek nije imao datum vjenčanja, a to je otkrio sam glumac u jednom intervjuu. "Ja bi se mogao vjenčati u kapelici, no ona je Talijanka pa se to neće dogoditi. Ona želi veliko vjenčanje pa ću vas na vrijeme obavijestiti kada dogovorimo datum", izjavio je tada.
 
Slavna pjevačica prava je sretnica.