Tko je ovaj klinac? Za njim danas luduju žene diljem svijeta!

Foto: Splash, Instagram, Tumblr

VELIKE, malo razmaknute plave oči, mali nosić i vedra narav - možete li prepoznati preslatkog klinca sa fotografije?


Riječ je o Harryju Stylesu, najpopularnijem dečku iz boy banda koji je pop scenom žario i palio od 2010. pa sve do ožujka 2015. kad je Zayn Malik potvrdio svoj odlazak. Dečki se još nisu službeno raspali, no sve upućuje na to.

Harry Styles, glavni zavodnik iz grupe, rodio se 01.02.1994. u gradiću Redditch, a djetinjstvo je proveo u Holmes Chapelu gdje je pohađao osnovnu školu.

Razigrani dječak oduvijek je bio pravi showman, a volio je pjevati od najmlađih dana. Kao klinac obožavao je oponašati Freddieja Mercuryja, Elvisa Presleyja i pjevati pjesme grupe The Beatles.



Dok je živio Holmes Chapelu pridružio se bendu White Eskimo, u kojem je bio frontman, a u slobodno vrijeme radio je u pekari.

11.04.2010. sam se prijavio na talent show "The X Factor", gdje je, prema prijedlogu Nicole Scherzinger, smješten u grupu s još 4 mladića.



Grupa je dobila ime One Direction i tako su dečki počeli stvarati povijest.

Harry, za čijom su gustom kosom i vragolastim osmjehom žene poludjele, neko je vrijeme hodao s voditeljicom Caroline Flack, koja je bila 14 godina starija od njega.



Zatim ga je zavela Taylor Swift, koja je nakon gadnog prekida odlučila napisati pjesmu o ovom britanskom pjevaču i javno ga osramotiti.


Šuškalo se da hoda s manekenkom Carom Delevingne i voditeljicom Alexom Chung, a na njegovom popisu našla se i Kimberly Stewart, koja je također bila 14 godina starija od njega.

Zaveo je i Daisy Love i Erin Foster, a 2016. godinu dočekao je ljubakajući se s Kendall Jenner na jahti.



Trenutno se šuška da ljubi slavnu holivudsku glumicu Emmu Watson.

Tko bi rekao da će plavokosi vragolan iz malog gradića postati takav svjetski zavodnik!