To ne može svaka: Melania izgleda chic i u bomber jakni te šilterici

Foto: Getty

NISMO se nadali da ćemo ju ikad vidjeti u tom izdanju, no...

Nije tajna da američka Prva dama ne griješi kada je u pitanju odabir odjeće, a sve što stavi na sebe rasproda se u trenu.



Iako nije imala previše stila prije dolaska u Bijelu kuću, otkad je preuzela tu ulogu Melania ne griješi, a njezin je stil čista elegancija. Upravo zato jako smo se iznenadili kada smo bivšu manekenku koja danas ima 47 godina, vidjeli u - bomber jakni.



Maslinastu jaknu Melania je iskombinirala na crne, poslovne hlače i majicu dugih rukava u istoj boji, avijatičarske naočale, ali i ubojito visoke crne štikle. Zbog njih se još jednom našla na udaru kritika jer ih je nosila za odlazak na poplavljena područja u Teksasu koja je poharao uragan Harvey.

No ako to zanemarimo, činjenica jest kako je Melania dokazala kako i u ležernijem izdanju izgleda vrlo chic, a to ne polazi za rukom baš svakoj ženi.



Bomber jakne bile su jako popularne prošle jesensko-zimske sezone, a iako ćemo ih na ulicama viđati i ove, traper jakne ipak će biti veći hit nadolazeće sezone. Teško da ćemo u ijednoj vidjeti i Melaniju, no tko zna.