Top pet: Najseksi pjevači koji su se skinuli u svojim spotovima

MNOGO je seksi pjevača za kojima potajno uzdišemo, ali na žalost, zaista je malo onih koji su se u svojim spotovima i razodjenuli. Dok većina pjevača najčešće ostaje na potkošulji, ovi dečki su se hrabro razodjenuli i, na sreću njihovih obožavateljica, pokazali svoje tijelo u punom sjaju. Evo našeg izbora pet najzgodnijih pjevača koji su se razodjenuli u svojim spotovima.

1. Lenny Kravitz  "Again"

Lennyja u ovom spotu vidimo golog samo na nekoliko sekundi, ali i kratak pogled na guzu ovog seksi pjevača dovoljan je da ga stavimo na mjesto broj jedan najzgodnijih golih frajera iz spotova.

2. Trey Songz  "Love faces"

Mladi pjevač koji žene diljem svijeta oduševljava svojim romantičnim pjesmama, ne boji se razodjenuti pred kamerama. Dapače, koristi svaku priliku za to.

3. Robbie Williams "Rock DJ"

Zločesti dečko britanske pop scene oduševio nas je skinuvši se do kože u svom velikom hitu "Rock Dj". Nadamo se da će se uskoro vratiti na glazbenu scenu u solo izdanju, jer je još uvijek opako zgodan.

4. D'Angelo "How does it feel"

Čisti klasik.

5. Usher "Confessions Part 2"

Seksi R'n'B pjevač nikad nije skrivao da su njegovi isklesani trbušnjaci dio tijela kojim se najviše ponosi, a to se vidi i u većini njegovih spotova. Neki bi rekli da je to poprilično uobraženo od njega, ali mi se nećemo žaliti.