Trebalo je platit račune: Holivudski frajeri za koje nisi znala da su bili Abercrombie & Fitch modeli

Foto: Abercrombie & Fitch

BILO je to prije nego su dečki postali holivudski zavodnici.

Channing Tatum i Ashton Kutcher danas su slavni glumci, za kojima uzdišu žene diljem svijeta, iako su obojica u sretnim brakovima s prekrasnim ženama, Jennom Dewan i Milom Kunis.
 
Channing Tatum je prije holivudskih crvenih tepiha, radio kao model, ali i plesač, odnosno striper, što mu je na kraju poslužilo kao inspiracija za film "Magic Mike". Možda nisi znala, no Channing je plesao i u spotu za pjesmu "She Bangs", slavnog Rickyja Martina. Ova reklama nastala je 2001. godine.
 
 
Ashton Kutchera proslavila je zabavna serija "Lude sedamdesete", u kojoj je i upoznao sadašnju suprugu Milu, iako se ljubav dogodila godinama kasnije. Par se vjenčao 2014. godine, a za to vrijeme slavni glumac pojavio se u nekoliko popularnih filmova, kao što su "No Strings Attached" i "New Year's Eve", ali i kao zamjena Charlieju Sheenu u seriji "Dva i pol muškarca". No, 1997. godine bavio se manekenstvom, a u godinu dana koliko je ta karijera trajala, prije nego je dobio ulogu glupavog Michaela Kelsa, snimio je i ovu reklamu.
 
 
Penn Badgley, Lonely Boy iz nekad popularne serije "Gossip girl", dvije godine prije nego je serija osvojila naša srca, 2005., također je bio maneken slavnog brenda. Danas je bivši dečko glumice Blake Lively prilično uspješan indie roker, koji sa svojim bendom žari i pali pozornicama diljem svijeta, s još dužom kosom i bradom.
 
 
Za Scotta Eastwooda, sina slavnog glumca Clinta, diljem svijeta saznalo se 2013. godine, golišavim editorijalom za časopis Town & Country, čija je bio glavna zvijezda, a kako se dobar glas (i stas) daleko čuju, krajem prošle godine angažirala ga je i slavna Taylor Swift za svoj spot "Wildest Dreams", u kojem postoji nekoliko scena u kojima razmjenjuju nježnosti. Nije ni ona luda!
 
 
Irski glumac Jamie Dornan i davno prije 2015. godine, osvajao je modni svijet prelijepim licem i savršenim mišićima, uglavnom reklamama za donje rublje. No, onda je dobio ulogu Christiana Greya u filmu "Pedeset Nijansi Sive", koji je izazvao ludilo među pripadnicama ženskog roda, iako je bio jedno od najlošijih filmskih ostvarenja, koje smo imale priliku vidjeti. Sve ostalo je povijest.
 
 
Danas 34-godišnji glumac Taylor Kitsch, prošle je godine dobio jednu od glavnih uloga u drugoj sezoni popularne serije "True Detective", no još 2012. godine mogla si ga primijetiti u kino hitu "Savages", u kojem mu je društvo radila plavokosa glumica Blake Lively. 10 godina prije, Taylor se iz rodne Kanade preselio u New York, kako bi se dokazao kao model, a tako je nastala i ova reklama. Prije nje, zgodni Kanađanin jedno je vrijeme bio beskućnik te je spavao u podzemnoj.
 
 
Kellan Lutz sebe prije svega vidi kao glumca, no prije glumačke karijere, bavio se manekenstvom, koje mu je i omogućilo kasnije filmske uloge. Karijera mu je počela s 13 godina, no dolaskom u Kaliforniju zbog studiranja, Kellan se predomislio te posvetio glumi. Dosad si ga mogla vidjeti u filmovima, kao što su "Sumrak", "The Expendables 3" i "The Legend of Hercules".
 
 
Složit ćeš se s nama da su ovi dečki kao vino: što stariji, to bolji.
 
Pssst! Nisu samo muške zvijezde bile zaštitna lica spomenutog brenda. Bile su tu i slavne glumice, manekenke i pjevačice, poput Jennifer Lawrence, Heidi Klum, Karlie Kloss, Taylor Swift te brojnih drugih.