Trudna Pamela Ramljak pozirala u šarmantnoj haljini koju ćete poželjeti u svom ormaru

TOČKICE su prošlih nekoliko sezona pravi modni hit, a čini se da se njihovoj vladavini i dalje ne nazire kraj. Dok su prošle sezone najpopularnije bile crno-bijele točkaste haljine, ove godine one dolaze u svim mogućim bojama. Iako ih je uzbudljivo vidjeti u potpuno novom ruhu, kakve god točkice odabrali - nemoguće je pogriješiti.

Već sada je jasno da će točkaste haljine i u nadolazećim mjesecima vladati Instagramom.

Toga je svjesna i domaća pjevačica Pamela Ramljak koja je nedavno otkrila kako će uskoro drugi put postati mama. U njezinu obitelj nakon sina stiže i djevojčica.

Pamela je trudna 22 tjedna pa se njezin trudnički trbuščić već jasno nazire, a upravo je on u prvom planu na fotografiji koju je objavila. Pozirala je u najslađem društvu pa komplimenata na račun oboje nije nedostajalo.

Haljina romantičnog dizajna ženstvena je i udobna. Osim točkica, u fokusu su i volani koji su također jedan od modnih hitova čija popularnost ne jenjava. Oni podižu svaku kreaciju i kradu poglede, a pritom nisu prenapadni.

Istovremeno decentna, ali i upečatljiva, profinjena i nježna - ova haljina bi vrlo lako mogla postati želja brojnih trendseterica.